Witam chce wyciszyć prace swojego silnika maxymalnie jak sie to da,oraz wydechu oczywiście nie wchodzi w grę utrudnienie przelotu spalin.Jakies maty wygluszajace?Dodatkowy tlumik srodkowy?Najbardziej mi zalezy na silniku.Moze ktos przerabial ten temat.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 06, 2013 20:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Intersje mnie wyciszenie maski czy da rade wyciszyc tak aby nie bylo slychac cykania wtryskow?I czy oplaca sie zakaldac katalizator?Jakie zalety i wady?Powinien cos wyciszyc?
moze cos ci je zaglusza mi sie wydaje to normalne takie ciche cyk cyk i do tego szklanki troche na zimnym i pasek gwizdze a nie wydaje mi sie ze to cos innego cyka
szoso: weź chociaż przecinków używaj, bo nie da się tego czytać
Ostatnio zmieniony przez szoso Pon Kwi 08, 2013 17:02, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum