Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam,spaliła mi się pompka spryskiwacza reflektorów i chciałem spytać jaka ona ma być żeby odpowiednią kupić? Nie znalazłem jakoś nic o tej właśnie pompce na forum.Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 11:49, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Gru 02, 2009 13:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jedyne co mi przychodzi do głowy to zapytać TOMI'ego czy znajdzie w UK nową albo poszukać na alegro zderzaka ze spryskiwaczami i zapytać sprzedającego o pompkę.
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 16:06
MiReK, ja wczoraj zamówiłem za 44zł plus przesyłka, bo moja skończyła swój żywot Pompka jest baaardzo popularna, stosuje ją BMW, VW, Audi, Skoda, Ford... A Ty nie miałeś spryskiwaczy?
Mam jeszcze takie pytanie,czy kabelek z wtyczką do tej pompki wisi w każdym aucie luzem gdzieś w okilicy zbornika płynu do sprysków? Bo szukając takiej wtyczki na necie,dowiedziałem się że powinienem mieć już w instalacji przewód z wtyczką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum