_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 22, 2013 12:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakis czas temu to BMW stało na chodniku przy Ratuszu Bemowo i w nocy ok 24ej zatrzymywali osoby, ktore przechodziły przez jezdnię na czerwonym świetle.
Ma wideorejestrator.
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Czy BMW takie bez awaryjne... wszyscy w mojej okolicy raczej mają z nimi problemy, w większości drobnostki ale zawsze coś nie tak.
Brat ma E36 ze sporym przebiegiem juz pare lat.
Wymienił kable, świece, były tak zryte, że chyba od nowości (dziwne ze działał).
Do tego coś w tylnym zawieszeniu stukało i to zrobił.
I to cała lista. Mechanicznie niezniszczalny, ale po 19 latach niestety rdza go już troche bierze
Co w tym czasie zafundowałem mojemu R400 to nie zlicze...
Ale i tak go lubie
Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale powaznie sie zastanawiam czy moim następnym samochodem nie będzie srebrne E46.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum