Wysłany: Pon Maj 20, 2013 18:23 [620ti 1996r.] Jakie przeguby wewnętrzne?
Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam, prosze was bardzo o pomoc. Zupelnie nie znam sie na przegubach wewnętrzynych. Moje zaczęły stukać i muszę je wymienić. Mam problem bo nie mam pojęcia który będzie pasował do 620ti.
Potrzebuję lewy i prawy. Proszę o pomoc nie wiem które dobrać
Ostatnio zmieniony przez Phillippe Wto Maj 21, 2013 04:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 18:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Czw Maj 23, 2013 16:59
Wydaje mi się że do ti będą te same co do sdi. Ja wymieniałem u siebie i też miałem problem bo w sklepach mieli trzy rodzaje do 600. Na allegro znalazłem przegubu do sdi i podałem w sklepie ilość zębów, frezów itd no i jakoś na szczęście trafiłem:) W ti jest podpora prawej półosi? Jak nie to raczej będą takie same jak w sdi ale niech się lepiej wypowiedzą znawcy modelu ti
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum