witam
czy spotkał się ktoś na polskich drogach z roverem 200 brm
wiem ze taka wersja wsytępuje, znalazłem na aukcjach w uk ale niestety kierownica nie po tej stronie:)
czy były produkowane na resztę europy?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 05, 2013 22:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niedawno widziałem takiego u nas w Warszawie, na wisłostradzie. Kierowca jednak nie kuma marki, albo udaje że nie wie o co chodzi Można mrugać, pozdrawiać, machać łapami... nawet nie obejrzy się
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Niedawno widziałem takiego u nas w Warszawie, na wisłostradzie. Kierowca jednak nie kuma marki, albo udaje że nie wie o co chodzi Można mrugać, pozdrawiać, machać łapami... nawet nie obejrzy się
heheheh to akurat często się zdarza, ostatnio też mrugałem i machałem a Pani w w 75 popukała się w głowę no cóż:(
jakiś niekompletny ten BRM, brak właściwych felg, wlot w nienaturalnym kolorze, brak znaczków BRM na błotnikach, brak opisów z tyłu, coś mi się wydaje że ktoś zwykłe 200 przerobił na BRM
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Model 200 BRM odróżniał się od 200 Vi obniżonym o 20 mm oraz zmodyfikowanym zawieszeniem, ekskluzywnym wnętrzem ze specjalną czerwoną skórzaną tapicerką oraz wykończonym chromowanymi elementami. Ponadto nadwozie pomalowane było na zielony kolor British Racing Green, natomiast wlot powietrza na zderzaku był w kolorze pomarańczowym, a lusterka i listwy boczne srebrne. Zastosowano 16-calowe aluminiowe felgi z oponami 205/45. W układzie przeniesienia napędu zastosowano mechanizm różnicowy typu TorSen zapewniający znaczną poprawę trakcji.
i z tego co mi wiadomo tylko z pomarańczowym były BRM i wszystkie miały znaczki nad migaczami na błotnikach (LHD o ile pamietam było tylko 350 sztuk)
MG TF 160 srebrny pocisk
kiedyś natknąłem się na info że w UK Dealerzy czasem malowali na życzenie klienta na srebrno ale to były pojedyncze sztuki RHD
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum