Wysłany: Sob Cze 08, 2013 10:50 [rover 214 i 97] Zwarcie w instalacji elektrycznej
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1997
Witam, mam pytanie ponieważ na zworce która wyjelem(na zalaczonym obrazku) robi się zwara i rozladowuje mi9 aku szukam odpowiedzi na pytanie od czego ta zworka jest?
1. W zakładce "Profil" na forum, tam zmieniasz swoje ustawienia.
2. Ten pod zderzakiem jest od klaksonu, drugi pewnie od alarmu chodź ja kojarzę że w R200 był jeden od alarmu i od klaksonu.
oba trąbią na klaksonie. jeden wydaje mocny grubszy dzwiek a drugi slaby.
Wogóle mam dziwne objawy bo jak wyjmuje bespiecznik od klaksonu to auk sie nie rozladowuje, jak zostawie bespiecznik na noc to moge pomarzyc o odpaleniu.
sprawdzilem wiazke i wygladqa solidnie zadnych przetarc ani nic. prad podaje jak naciskam klakson 12v jak trzeba na wylaczonym niema pradu na wyjsciu.
jedyne co mi wpadlo w oko to ze jeden klakson jest strasznie skorodowany.
narazie odpielem ten skorodowany wlozylem bespiecznik i zobacze czy mi jutro odpali.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum