Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1997
Witam. W załączniku jest zdjęcie mojego obecnego tłumika. Nie trzeba nic dodawać - wymiana na nowy. Ewentualnie ile jeszcze na tym pojezdze gdybym nie zdecydował sie na wymiane juz teraz ? Może polecicie mi jakąś puszke ? Może byc taki żeby miał jakiś delikatny pomruk, tylko faktycznie delikatny a nie na całe osiedle, deczko głośniejszy od seryjnego. Chodzi mi o jakiś sprawdzony który np macie u siebie i możecie polecić, żeby nie było cyrków przy zakładaniu. Końcowa rurka jak będzie troche większa niż ta seryjna słomka to też nic sie nie dzieje nawet wskazane. Autko to Rover 200 rok 97 silnik 1.6. Z góry dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 09:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
KotwicaWeWodzie, Powiem Ci z własnego doświadczenia że głośniejszy tłumik jest dobry ale żeby się przejechać koło domu a jak w trasę pojedziesz to przy większych prędkościach ten tłumik traci na fajności sromotnie.
Basowy buczy a Mugen ryczy jak zarzynana świnia.
Nie wiem jak z powyższym ma się Ulter albo Remus ale do Rovera dedykowanego nie dostaniesz.
Mogą Ci jedynie dobrać coś pod pojemność silnika ale cena odstrasza.
Kup seryjny, dodaj dobrą końcówkę i efekt może wyglądać TAK
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum