W końcu podłączyłem moją pompkę i przewody,wtyczka na szczęscię była w instalacji.Jedyne co wyszło na mały minus podczas montażu to to,że przewód od pompki sprysków reflektorów był za krótki,i musiałęm obie pompki zamienić miejscami,czyli teraz pompka spr.szyb jest wyżej na zbiornku,a pompka spr.reflektorów jest niżej,więc szybciej "skończy mi się"płyn dla szyb dlatego że pompka jest wyżej.Rozważam jeszcze nałożenie gumowej rurki na końcówkę tej pompki żeby sięgała dna zbiornika.
Pozostaje teraz rzecz najważniejsza,uaktywnienie sprysków testbookiem.Orientuje się ktoś z Was,gdzie najbliżej Bytomia uaktywnie te spryski przez T4? W serwisie w Radzionkowie niestety jedyny mechanik który się znał na tym już nie pracuje.
czyli po podłączeniu nie działają ci spryskiwacze ? sadziłem że jak podłączysz to zadziałają najbliżej to i najpewniej to Warszawa u Mariusza bądź Poznań
No niestety opcja ta w standardzie wyłączona.
Ale mnie rozbawiłeś,najbliżej Warszawa,no przestań nię będę jechał do Warszawy żeby spryski uaktywnić.Jeszcze jest nadzieja w warsztacie w Dąbrowie Górniczej:
http://forum.roverki.eu/v...der=asc&start=0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum