nie musicie dziękować, ja go prosiłem 45 minut na gg, aby mi to wysłał Sam chciałem to tu wkleić ale żaba jak zawsze sie wciska dobroczyńca wielki. A warunek był taki, że mam mu sprzedać tylny spojler po 150 PLN.
Nie chwalcie i nie dziękujcie mu
[ Dodano: Wto Sty 04, 2011 18:48 ]
i mam pytanie jeszcze, jak sprawdzić, czy czasem nie ma się fabrycznie instalacji ? bo wydaje mi się, że chyba mam instalację.
jakąś wtyczkę mam po lewej i prawej stronie zderzaka i nie jest ona do niczego wpięta.,. Natomiast po wyjęciu kratki wentylacyjnej nie widze końcówki, do wpięcia do pstryczka. Da się jakoś sprawdzić czy mam instalację? bo czytałem, że czasem ta końcówka sobie gdzieś dynda np za popielkniczą
Musisz po prostu poszukać wolnej wtyczki za centralna konsolą, ale jak masz przy zderzaku wolne wtyczki to i gdzieś powinna być za konsola, no nie wiem popatrz, poszukaj. Ja u siebie takiej instalacji niestety nie posiadam.
[ Dodano: Sro Sty 05, 2011 12:03 ]
memphisto napisał/a:
A warunek był taki, że mam mu sprzedać tylny spojler po 150 PLN.
To cały Żabcio. U mnie to poluje na przednia dokładkę od MG
dokłądkę już mam ale czarną jakby ktoś miał srebrną to niedość, że odkupię to jeszcze moją dam za darmo - bo taniej mnie to wyjdzie niż lakierować swoją
no to te lampy moje AE nie mają na nią miejsca... bubel troche ew z starych lamp nie przepiołem silniczka - tez jest taka opcja choć nie wiem gdzie bym miał go upchać
Czy ktoś z Was już zakładał halogeny na podstawie tych rysunków.
Weź rave, tam masz całą instalację opisaną. Dojdziesz bardzo szybko co do czego. Ja u sienie podłączałem oryginalną instalację do R400, więc Ci nie pomogę. Instrukcję również miałem po angielsku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum