Typ: TD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Proszę o poradę! Planuję zakup MG ZS 2.0 diesel z anglii. Co prawda mam już jednego MG (ZS 180), ale jako, że samochód jest już trochę zmęczony - praktycznie pierwsze moje auto i oprócz mnie jeździło nim już kilka osób chce kupić drugiego. Moje pytanie jest proste czy są jakieś problemy z przekładką na lewą stronę i ile mniej wiecej wyniesie mnie taka przyjemność. Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Kriss
Ostatnio zmieniony przez Facior Czw Cze 20, 2013 13:17, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 20, 2013 13:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W przekładce R45/MG ZS jest dużo problemów, szczególnie z tego powodu, że trzeba wycinać praktycznie całą ścianę grodziową z obydwu aut a następnie ją wspawać...
Dokładnie trzeba wyciąć całą ścianę grodziową po przenosić parę uchwytów skrzynkę bezpieczników maglownice ABS przewody hamulcowe od ABSu nagrzewnicę serwo lampy i parę innych pierdołek ale jak widać na moim przykładzie jak najbardziej jest to wykonalne jak by co mam zdjęcia jak byś chciał zobaczyć jak to wygląda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum