Wysłany: Nie Cze 23, 2013 15:55 [R 25] lewe tylne koło
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witam ma problem.Dzisiaj jadąc zauważyłem cos dziwnego w lewym tylnym kole.Przychłuchałem sie bardziej i w jednym momencie jak koło sie obraca to tak chodźby metal trze o metal i tylko w jednym momencie niewiecie co to moze być??
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 23, 2013 15:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja mam podobnie ale w przednim od strony kierowcy....u mnie pisk przypominający pisk klocków przy hamowaniu....przyczyna: zużyła się tarcza i jakieś zadry ocierają o klocki lub łożysko dostało mini luzów przez co tarcza może minimalnie falować ocierając o klocki....nic innego nie przychodzi mi do głowy...chyba że masz bębny z tyłu....to brak mi pomysłów
ja z tyłu mam bębny.Kolega mi gadał że to może byc ręczny to końca się nie odblokował i może trzeć,druga teoria jaka słyszałem to cylinderek się zawiesił i niechce puscić ale to by tarlo na calym kole a nie w jednym miejscu tylko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum