Wysłany: Pią Lip 05, 2013 18:26 Alu do Roverka 45, jakie?
Witajcie.
Przymierzam się do zakupu alu do mojego R45 (niestety kupiłem na stalowych) i chcę aby były jak najbardziej oryginalne no i też ciekawie wyglądały na tym roverku.
No i tu moje pytanie czy moglibyście się pochwalić jakie macie alu + zdjęcia chcę zobaczyć jak to wygląda wizualnie, bo wujek google coś się sprzeciwia. Nie chcę zrobić zakupu i nie być z niego zadowolonym. Niestety nie mam wyobraźni na tak zaawansowanym poziomie, aby przypasować alu do R w głowie.
Adnotacja dla Moderatora:
Daję ten temat tutaj, bo w sumie to będzie porada.
Pozdrawiam Tuhad.
P.S. dodam że kolor mojego R to srebrny(tj Perła)
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 05, 2013 18:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No właśnie chcę być bardzo bliski temu co wyjechało te 13 lat temu z produkcji. Nie chcę robić niskich profili czy super tuningu który potem będzie wyglądał jak wieś tuning, bo mnie to nie kręci, lubię klasykę.
A mnie się moje felgi bardzo podobają (załącznik)... Takie jak wyżej koledzy wkleili mam na zimę i w mojej opinii Roverek prezentuje się na nich troszkę mniej korzystnie...
tyle będzie opinii ilu sie użytkowników wypowie. Każdy ma inne gusta i sam musisz wybrać najładniejsze dla Ciebie.
marcin316
o to to.
No wlasnie, mozemy ci sugerowac jakie ale i tak wybierzesz te ktore tobie sie beda podobac, pamietam tylko ze jak wezmiesz 16 lub 17 to jakas ladna opone do tego a nie balona
195/45/16 ewentualnie 195/50/16 powinno wyglądać fest elegancko nie za wysoka guma, średnica obręczy w sam raz, tylko wzór wybrać odpowiedni pod rozstaw 4x100
tyle będzie opinii ilu sie użytkowników wypowie. Każdy ma inne gusta i sam musisz wybrać najładniejsze dla Ciebie.
marcin316
o to to.
No wlasnie, mozemy ci sugerowac jakie ale i tak wybierzesz te ktore tobie sie beda podobac, pamietam tylko ze jak wezmiesz 16 lub 17 to jakas ladna opone do tego a nie balona
No dokładnie jak wspomniałem wcześniej nie mam takiej wyobraźni więc chcę abyście się chwalili bo może coś z tego mi się spodoba.
No fakt 16,17" to już i inne oponki.
Zacząłem (w końcu) odnawiać roverka (strasznie zaniedbany był pod względem technicznym jak i wizualnym i z zewnątrz i wewnątrz) no i pieniążki już jakieś są pomysł również, chęci no i (mam nadzieję) brak dwóch lewych rąk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum