Wysłany: Sob Lip 13, 2013 15:31 [R400] Uszkodzona podsufitka
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam mam problem z zakupem podsufitki do mojego Rovera może ktoś zna jakieś linki gdzie mogę kupić, bo szperam w necie i nic konkretnego nie mogę znaleźć pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez szoso Nie Lip 14, 2013 18:51, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 13, 2013 15:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no i może znalazłeś na allegro ja tam nie chcę kupować używki bo słyszałem ze można dostać nowa za rozsądną kasę, poza tym przeglądałem allegro i nic takiego niema jest jedna sztuka z opcja szyber dach. Jak masz jakiegoś linka to daj namiar pozdrawiam.
Prawie 900 zł za podsufitkę to rozsądna cena? Tyle zapłaciłem za nową, którą zamówiłem w sklepie motoryzacyjnym. Drugą kupiłem używaną za 400 zł w stanie bardzo dobrym. Zapytaj się gościa, który wystawił te aukcje; http://allegro.pl/listing...rItems-15677056
Od niego kupiłem nie tylko podsufitkę, ale inne drobne rzeczy. Wszystkie były w bardzo dobrym stanie
Sam się zastanawiałem nad przyklejeniem ale nie chce tego z maścić i wolałbym kupić cala w dobrym stanie, po prostu trzeba szperać a nóż widelec coś się trafi pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum