Właśnie po to wszedłem na forum, żeby się czegoś dowiedzieć. A Ty przecież nie musisz marnować czasu, jeśli tak "błahe" problemy Cię irytują.
Poza tym już drugi raz pokazuję, że wpisując to samo hasło w google dostaję dwa różne wyniki. Każdy nazywa części po swojemu. I Ty pewnie doskonale o tym wiesz.
Nie ma się o co spinać. Wystarczy jedynie wytłumaczyć. Peace
Koledzy pokazali Ci co może być ewentualną usterką u Ciebie (silentbloki górnego wahacza - okrągła tuleja z guma w środku).
Osobiście podobną usterkę usunąłem u siebie wymieniając gumy stabilizatora, nie spotkałem się ze skrzypiącym wahaczem górnym, ale nie wykluczam tego.
Chyba nie sądzisz, że poszukają części za Ciebie. Wydaje mi się, że skoro wiesz jak wygląda górny wahacz to silentblok w nim zauważysz bez problemu co sugerował bastek.
Poszukaj tych silentbloków i je wymień. Skoro sam nie potrafisz to zleć to mechanikowi.
Ewentualnie wymień cały górny wahacz, bo tak prościej.
Dziwisz się, że mechanik oglądający auto nie potrafi postawić trafnej diagnozy, a oczekujesz tego od forumowiczów online?
_________________ Pozdrawiam
Marcin
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 02, 2013 12:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie nie sądzę, że ktoś poszuka części za mnie. Ale wiadomo, że każdy nazywa rzeczy różnymi nazwami. Stąd moja prośba, żeby ktoś powiedział coś konkretnie. Tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum