ADI-mistrzu, Jeśli chodzi o studia zaoczne, to raczej w weekendy bez piątku ( w piątki są zajęcia dziennych).
Nie wiem jak na PW ale u nas terminy zjazdów są ustalane pod koniec września razem z planami
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Na stronie PW jest tylko napisane o stacjonarnych i niestacjonarnych, dlatego nie wiem kiedy są.
Dziewczynie (jest na SGGW) tez obiecali soboty i niedziele a okazało się ze sa i w piątki
Czasem nawet czwartek się zdarza...
Co do wydziałów myślę o:
- Elektroniki i Technik Informacyjnych
- Elektryczny
- Inżynierii Produkcji
- Mechaniczny, Energetyki i Lotnictwa
- Mechatroniki
Jeszcze pytanko mam: Ktoś jest z MEiL z Mechaniki i budowy maszyn? Albo zna kogoś?
Chodzi mi o przedmioty typu Mechanika, Materiały itp. na studiach 2 stopnia widzę ze jest ich ciąg dalszy i pewnie będę musiał zaliczać różnicę programową.
Co tam jest dokładnie? Ciężkie czy raczej do opanowania?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum