Wysłany: Pon Sie 12, 2013 13:59 [R200] nie chce chodzic na bezynie, dusi sie ;/
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam mam problem z roverkiem od jakiegos czasu nie chce chodzic na bezynie odziwno na Lpg chodzi bez problemu. A broblem jest nastepujacy. Gdy zapalam samochod od pierwszego bez problemu po chwili strasznie szarpie silnikiem slychac a nawet widac jak nie rowno pracuje, czasem nawet obroty spadaja ponizej 800 i to na biegu jalowym. Wsiadam do samochodu ruszam jedynka gaz a on prawie stoi w miejscu jak by nie reagowal. A i dodam ze ostatnio ledwo 140 km/h wyciagnolem, na lpg spokojnie wiecej. I teraz co to moze byc pompa, regulator czy cos innego?. Caly uklad zaplonowy wymieniony
_________________ Gucjan
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 12, 2013 13:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Filtr ok 2 miesiace temu i dalej to samo wyciagalem nawet ten regulator cisnienia paliwa i wydaje mi sie ze jest ok sitka byly czyste przedmuchalem je dodatkowo i dalej nic
Bp mam tak roznie czasem 15l a czasem ponad 30l, kiedys kiedys jak tylko kupilem roverka to zabraklo mi raz bezyny, zatankowalem i niby sie pozniej nie dzialo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum