Przymierzam się do zmiany felg gdyż mój obecny kupiony R75 stoi na 15stkach 205/65,wiem ze oryginalnie powinno byc 195/65 ale pomimo tego zostawię je na zimę.
Myślałem nad 17stkami lub 18stami...co powiecie na takie i czy jest szansa żeby wszystko grało...? a może już ktoś posadził R na takich felgach ?
pierwszy link - dla mnie paskudne
drugi link- ciężko ocenić bez samochodu
trzeci link- nie wiem czy dziura na piastę będzie pasować
czwarty link - takie powinieneś założyć
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
fakt po remoncie można mieć idealne w tej samej cenie...chociaż te wyglądaja i tak nieźle....przy odbiorze osobistym zszedl na 1100...może jeszcze ciut pocisnę bo po fotkach widać że raczej ładne są
Widziałem kiedyś w brzesku R75 na tych z pierwszego linku i muszę przyznać że całkiem nieźle to wyglądało, te od VW według mnie to trochę wiocha, na pierwszy rzut oka nawet jak zmienisz dekle będzie widać od czego to jest. Ja też myślę ze te oryginalne Roverowskie będą najlepiej wydlądać.
Widziałem kiedyś w brzesku R75 na tych z pierwszego linku i muszę przyznać że całkiem nieźle to wyglądało, te od VW według mnie to trochę wiocha, na pierwszy rzut oka nawet jak zmienisz dekle będzie widać od czego to jest. Ja też myślę ze te oryginalne Roverowskie będą najlepiej wydlądać.
te pierwsze z linku to od MG sa a gdzie widzisz od VW ?? drugie są od PT cruiser a trzecie od Toyoty
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum