Wysłany: Sob Lip 20, 2013 14:50 [R25] Brak podświetlenia zegarów, konsoli, schowka
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2001
Witajcie, mam problem jak w temacie, wczoraj nagle zgasło mi podświetlenie zegarów oraz podświetlenie pokręteł, przycisków na konsoli. Zauważyłem, że "nie ma światła" również w schowku. Żarówka w schowku nie jest spalona. Wymieniłem bezpiecznik (wydaje mi się że odpowiedni) i nadal to samo. Jaka może być przyczyna?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 20, 2013 14:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam odświeżę trochę temat.
Mi padło całe podświetlenie sterowaniem nawiewu.
Czy jest jakiś bezpiecznik odpowiedzialny tylko za to? czy spaliły się wszystkie żaróweczki?
z góry dzięki za pomoc
koledzy powiedzcie mi jeszcze jakich żarówek potrzebuje, i ile sztuk?
dodam jeszcze, że nigdy nie widziałem podświetlenia popielniczki...tzn żeby tam świeciło coś
koledzy powiedzcie mi jeszcze jakich żarówek potrzebuje, i ile sztuk?
dodam jeszcze, że nigdy nie widziałem podświetlenia popielniczki...tzn żeby tam świeciło coś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum