Wysłany: Pią Sie 23, 2013 19:31 [R25, 3 drzwi] Gdzie można dostać spinki podszybia?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 2001
Witam.
Mam następujący problem: Posiadam mojego 25 już od roku i w ostatnio stwierdziłem, że dobrze go będzie sobie trochę "odświeżyć"
Niestety przy wyjmowaniu listwy podszybia (konkretnie prawe drzwi), uszkodzeniu uległy spinki mocujące ją. Nie wiedziałem że będzie aż taki problem, żeby je dostać. Przeszukałem całe allegro, niestety znalazłem jedynie same listwy, jednak bez spinek lub z połamanymi. Gdzieś na forum przeczytałem, że ktoś zakupił spinki do Rovera 400 w salonie Hondy, jednak mimo iż przyniosłem moje spinki jako wzór, nie było możliwości zamówienia takowych (chyba że posiadałbym konkretny model Hondy, która takie spinki posiadała).
Czy wie ktoś gdzie mogę dostać takie spinki? Albo chociaż jak dowiedzieć się jaki jest to konkretnie model?
Z góry dzięki za odpowiedzi
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 23, 2013 19:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Z moimi spinkami poszedłem nawet do salonu Hondy, jednak powiedzieli że nie mogą sprowadzić spinek bez posiadania konkretnej nazwy modelu spinek. Czy może ktoś wie skąd mogę wziąć nazwę/model tych spinek?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum