Wysłany: Czw Sie 29, 2013 14:41 Czemu tylko T4 odczyta komputer od R
Witam
Założyłem się z kolegą o to, że we Wrocławiu tylko jedna firma może w pełni zdiagnozować mojego R45 2.0 Diesel 2000r.. Nie potrafię mu w pełni wytłumaczyć czemu tak jest... Możecie mi powiedzieć dokładnie co i jak
Pozdrawiam
_________________ Niecierpliwy. To moja Wada ^^
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 29, 2013 14:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Co wy się tak wszyscy na tego T4 uparli
To już stary komputer i są nowsze mająca o wiele więcej funkcji i co najważniejsze bardziej uniwersalne.
Monopol T4 się już skończył i widać to nawet w ASO bo w końcu powoli obniżają chore ceny za diagnostykę. Bo 200-300zł za Rovera to chora cena.
Ten model bez problemu zrobisz następującymi komputerami:
Autologic
Autocom ale wersja oprogramowania 2013.06 (Niektórzy mają chińską podróbę z softem 2013.01 ale nie zrobi połowy diagnostyki i programowania)
CDIF2 z ostatnią majową aktualizacją.
Launch Diagun X431 III generacji
Mam każdy z tych komputerów i każdy robi to bezbłędnie.
Diagun dodatkowo ma opcje programowania.
Dużo jest aut co nie wszystkie softy w lapku, sprzęty diagnostyczne je obsługują a jak ktoś matoł i do tego nigdy nie miał problemów z takim nie czytanym autem to i tak nie wytłumaczysz .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum