to akurat bez sensu (chyba, że ci głupi francuzi tak mają w swoich macach) bo płaci się przy odbiorze żarcia
chociaż dawno nie byłem w macu więc coś się mogło zmienić
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
no to już bezmyślność danego oddziału
bo sposób płacenia o którym pisałem, automatycznie rozwiązuje problem ludzi, którzy mogą zrobić coś takiego jak Remik
oczywiście zdarzają się sytuacje gdzie ktoś po odebraniu żarcia rusza z kopyta nie płacąc, ale tutaj widać wtedy ewidentnie kto to był
w przypadku z filmika minie chwila zanim ktoś się połapie o co kaman a oszust wcześniej odjeżdża sobie spokojnie
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Niekoniecznie, pracownicy zazwyczaj harują tam jak woły, są przemęczeni, obojętni (mała płaca) więc nie dziw się, że nikt nie śledzi, czy jakiś pajac podjedzie po nieswoje żarcie.
A są jeszcze Macki z 3-ma okienkami - w pierwszym się zamawiało, w drugim płaciło, w trzecim odbierało - ale Mac już chyba od tego odszedł całkowicie. Teraz modne są menuboardy
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Remi Gaillard, to prawdziwa gwiazda Internetu naszych czasów. Choć wielu powie pewnie, że to zwykły debil, to nie sposób czasem nie wyrazić zachwytu nad jego pomysłowością. Zobaczcie jak wyglądała działalność Remiego w ostatnim dziesięcioleciu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum