Wszystko super, ale mój mechanik mówi, że muszę jeszcze kupić cztery tuleje, które znajdują się przy samej podłodze. I tutaj pojawia się problem - nie wiem czego szukać
Przepatrzyłem diagramy wahaczy, itp i za chiny ludowe nie jestem w stanie tego znaleźć:/
W załączniku przesyłam ich lokalizację, może mi pomożecie.
Na pierwszym zdjęciu jest ich lokalizacja. Zdjęcie robione na wprost, tj od tyłu auta do jego przodu.
Na drugim zdjęciu jest fragment tych 4 tulei, które znajdują się (akurat na tym zdjęciu) po lewej stronie.
Ostatnio zmieniony przez Kijaszek Pon Wrz 09, 2013 21:32, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 09, 2013 20:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak, one są przykręcone do takiego cusia, który jest w podłodze na środku, i tu chodzi o te cztery takie śrubki, które widać na zdjęciach, tam są jakieś tuleje
Numerek 2 - taka tuleja, numer katalogowy:
RGX101110
Nigdzie nie ma w handlu
[ Dodano: Wto Wrz 10, 2013 14:14 ]
Uwaga! Uwaga!
Udało mi się zdobyć tuleję.
Jest to tuleja tylnego wahacza poprzecznego (i ma nr 2 na schemacie). Pomijam fakt, że tych malutkich tulei, które są na wahaczu górnym nie można kupić osobno i trzeba kupować całe ramię (koszt za używkę ok 25 zł sztuka, nowych nie spotkałem )
Mam nadzieję, że w przyszłości komuś się przyda info
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum