Wysłany: Wto Wrz 10, 2013 15:14 [R75] Montaż gazu - gdzie, co i jak
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:) jestem tutaj nowy tak samo jak moj samochód ( nowy zakup) Przejdę od razu do sprawy, mianowicie: chce ( nie chce ale muszę ) założyc instalacje gazowa, byłem dzis u gazownika w celu rzucenia okiem co zamawiać itp i pojawił się problem. Problem z umiejscowieniem reduktora od gazu, posiadam V6stkę i pod maska nie ma szans na wstawienie reduktora, stąd moje pytanie gdzie macie taki reduktor wsadzony???? Dziękiz góry za odpowiedzi
Ostatnio zmieniony przez apples Sob Wrz 14, 2013 16:16, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 10, 2013 15:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też mam pod filtrem powietrza. ideane miejsce na parownik i filtr od gazu. dostęp do regulacji w razie potrzeby (oby nie) na kanale lub podlewarować od strony kierowcy przód i już.
Pomógł: 31 razy Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 485 Skąd: Góra
Wysłany: Wto Wrz 10, 2013 19:16
Więc jak widzisz, powiedz gazownikowi żeby zakładał i szukał miejsca w tym o którym mowa.
Wybierz dobry STAG 300 i wtryski barakuda. Będzie dobrze chodzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum