Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 15:22 [R75] Szumy powyżej 90km/h
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam,
Czy to normalne że w 75-ce powyżej pewnej prędkości w okolicach drzwi przednich (kierowcy i pasażera) zaczynają być słyszalne szumy, moje ucho zaczyna je wyłapywać tak mniej więcej od prędkości 90km/h, powyżej 100-110 szum zaczyna już być dokuczliwy. Wszystkie drzwi mam wytłumione bitumami, nie da się wyczuć powietrza wpadającego gdzieś spod uszczelek, po prostu słychać szum ...
Ciekawi mnie czy to norma czy tylko u mnie są takie dodatkowe efekty ?
Pozdrawiam
MK
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 11, 2013 15:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Po kąpieli uszczelek z drzwi w gorącej wodzie z jakimś nie znanym mi płynem oleistym, przez miesiąc było fajnie i cicho Uszczelki się kleiły do siebie, ale... potem było to samo Starość nie radość, a pewnie jeszcze przydałoby się wyregulować drzwi, tak aby mocniej dociskały, dobrze się zamykały i linia nadwozia była spójna
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum