No szukasz do lewej półosi, więc ma być ten od lewej a nie prawej. One mają różne wymiary. Dodatkowo powiem jeszcze, że te od lewej półosi były 2 typy. Ty potrzebujesz ten nowszy, wiec zadzwoń do nich i dopytaj jeszcze. Ale na moje koślawe oko, ten z aukcji będzie ok.
Miałem ten uszczelniacz, kupiony od tego samego sprzedawcy i niestety na drugi dzień znowu był przeciek. Zmuszony byłem kupić inny (wyjeżdżałem na drugi dzień na urlop) w serwisie Land Rovera ale od tego czasu nie zaglądałem pod auto, więc nie wiem czy wyciek się skończył. W wykonaniu trudno było dostrzec różnice - trochę guma w egzemplarzu od Land Rovera była jakby bardziej miękka ale to mogło być złudzenie. Spytaj sprzedawcy z allegro - dzwoniłem w sprawie przecieku i miał mieć (wtedy nie mogłem czekać) innego producenta te uszczelniacze, trochę droższe miały być - ok. 50zł.
_________________ GRY DO KONSOL - ZAPRASZAM
www.phurand.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum