Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam. Czy miał ktoś objawy takie jak: przy dodaniu gazu np. do wyprzedzania następuje szarpanie i brak przyspieszenia, coś jakby łapał powietrze. Przy łagodnym dodawaniu gazu nie ma takich objawów. Co może być przyczyną, silniczek krokowy przeczyszczony, objawy były przed wymianą świec i przewodów i są nadal.
Dodatkowo jak na otwartej masce dodawałem gazu ręcznie linką, to zauważyłem że potrafi mocno telepnąć silnikiem tak jakby filtr powietrza do zapłonu był zapchany czy to możliwe?
Ostatni sprawa czy ktoś zna DOBRY punkt z możliwością podłączenia do komputera w pobliżu Łukowa lub Siedlec.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 03, 2013 17:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeszcze jeden objaw o którym zapomniałem wspomnieć taki, że czasami potrafi na wciśniętym sprzęgle trzymać 1500 lub więcej obrotów. Dopiero jak odciągnę gaz stopą to spadają do normy 350-400 obrotów.
Jeszcze jeden objaw o którym zapomniałem wspomnieć taki, że czasami potrafi na wciśniętym sprzęgle trzymać 1500 lub więcej obrotów. Dopiero jak odciągnę gaz stopą to spadają do normy 350-400 obrotów.
Przepustnica się zacina, ja wymieniłem na aluminiowa i jest spokoj.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum