Wysłany: Nie Paź 06, 2013 16:45 [R75] centralny zamek - ustawienie
Typ: SE Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2005
Witam
Mój centralny zamek jest tak ustawiony że za pierwszym przyciśnięciem pilota otwiera drzwi kierowcy a za drugim pozostałe drzwi ale to nie jest jeszcze tak irytujące jak otwieranie drzwi ze środka. Drzwi ryglują się po ruszeniu i po zatrzymaniu jak chce wyjść ze środka to musze dwa razy ciągnąć klamkę. Da się to samemu jakość ustawić czy trzeba kodować komputerem ?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 06, 2013 16:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak możesz ustawićsobie jak ci ie ppodoba. Ja chciałem aby samochód się zamykał podczasruszania i niestety w prezencie dostałem podwójneotwieranie. Ja ssię przyzwyczaiłe, ale jjuż kilka razy zdarzyło mi się ze pasażerowie by mi klamkę utrwali, bo nawet dwoma rękoma próbowali otworzyć :-\ raz to nawet krzyknął na pasażera :-\ jak widziałem, że drze dwoma rękoma, a wcześniej mówiłem, że trzeba 2 razy
Dodatkowo, możesz wyłączyć podwoje otwieranie samochou z pilota
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Przypomniało mi się już, jest opcja ustawienia tego na T4, żeby nie trzeba było ciągnąć klamką dwa razy żeby otworzyć drzwi od wewnątrz trzeba dezaktywować opcje zamykania drzwi po przekroczeniu 20km/h
Oj chyba ta prędkość jest znacznie niższa. ja manewrując po podwórku doświadczam samoczynnego zamknięcia 3 drzwi. Drzwi kierowcy już nie reagują niestety
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum