Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1998
Witam. Mam problem bo nie za każdym razem przy przekręceniu kluczyka słychać pompę paliwa jak chodzi, a z tego co się orientuje to za każdym razem powinno być ją słychać. Do tego szarpało mi go podczas jazdy jakby miał zanik prądu lub jakby brakowało paliwa (paliwo jest na 1000 %) a teraz w ogóle nie chce odpalić. Znajomy mi powiedział że może imobilajzer blokować. Czy jest to możliwe ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 18:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pompa paliwa nie załącza się za każdym przekręceniem kluczyka na zapłon, tylko chyba jak się raz przekręci i się włączy to potem za 30s. znów się włączy
Immo jakby ci blokował to by się świeciła lampka na czerwono i byłby sygnał dźwiękowy , lub w moim przypadku raz tak było, że bezpiecznik od centralnego był przepalony i głupiał immo. przez auto raz odpalało raz nie i w końcu umarło kompletnie słychać było tylko czasem takie cykanie spod maski jak się chciało uruchomić auto . Po wymianie bezpiecznika od centralnego (pod maską jest ) problem znikł .
Na mocnej rezerwie nigdy nie jeździłam. A czerwona lampka często się świeci. Miałam w zeszłym roku wymienianą całą elektrykę bo się po paliło wszystko i po tym miałam nie raz problemy z odpaleniem bo włączał mi się alarm i nie chciał palić bo go blokowało ale alarm rzekomo mi odłączył jak robił i teraz to już nie wiem o co z tym wszystkim chodzi ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum