oba w/w zderzaki są od wersji SEDAN, mają czarną listwę wokół i inaczej jest na dole przy halogenach. Na upartego byś to zamontował, bo da się, ale lepiej szukaj zderzaka od htb
Nie no wole konkretnie do modelu hb to hb za sedanem nie przepadam a jak myślisz kolorystycznie dobrze ? bo widziałem na aukcjach 2 kolory hyf i ham które praktycznie niczym się nie różniły ale wiadomo diabeł tkwi w szczegółach.
wystarczy że element był powtórnie malowany i nie został idealnie dobrany kolor - już będzie się różnił. Dzwoń i pytaj sprzedawcę o kod koloru, jak będzie zgodny z Twoim to bez malowania warto element brać. Malowanie to cholernie droga sprawa
A możesz mi doradzić jak sprawdzić u siebie jaki mam kolor wiem że to może być śmieszne ale no niestety jak się jest głąbem to szuka się informacji wszędzie
Kurde moze się orientujesz czy jest jakis sklep do roverkow bo na allegro znalazlem jeden zderzak ale nie odpowiada sprzedawca na meile i nie odbiera telefonu od sedana jest od groma na allegro od hb juz nie
Mozecie cos powiedziec o tym zderzaku bo cos krzywo stoi sprzedawca mowi ze jest dobry co wy na to ? jezeli mieli byscie wybierac miedzy dwoma ktory byscie wybrali ?
I tak jak nie bedzie pasowal to bede lakierował bo mam hyf a sprzedawcy nie potrafia sie okresilic czy to ham czy hyf wiec tez mam pytanie czy z lakierowaniem nie bedzie problemu ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum