Kozik, o to właśnie mi chodziło, Bóg Ci zapłać.
Właśnie ja chcę dać po jednej diodzie pod każdym piktogramem (np. obrazek z "nawiew na nogi i twarz" czy każdej cyferce biegu wentylatora, aby mieć jasne, białe podświetlenie, natomiast te kropki w pokrętłach wolałbym nawet zostawić bursztynowe (ewentualnie zmienić kolor np. niebieskim podświetleniem, to powinno dać zieleń).
A tak swoją drogą.
Wie ktoś, gdzie znajduje się główny przewód do oświetlenia kokpitu? Chciałbym go ciachnąć i zamontować w nim potencjometr, aby sobie nocą móc regulować jasność zegarów i konsoli.
_________________ Jam jest MD, władca Dinożaurów
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 24, 2013 15:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
MD, w rave znajdziesz odpowiedź na nurtujące cię pytanie: electrical circuit diagram->interior illumination:) z tego co zerknąłem to jest to przewód wspólny idący pod bezpiecznik F8- 10A.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum