kiedyś kiedyś, passek vr6 mnie chcial na światłach zjeść - starcie skończyło się srogim pogromem, choć nie powiem, aspiracje kierwocy byly chyba spore może było to dojechane vr6 ale generalnie "wody nie robił".
tomii620si napisał/a:
No większy wleci.. Kombinuje tylko jak to zrobić aby nie wystawał zza zderzaka..
Spróbuje go jak najbardziej cofnąć na belce go nie chce aby było widać, że ma wiecej mocy niż SDi
mój końcowy w zasadzie niczym nie rózni się od serii, końcówka tłumika ma nawet taką samą średnicę. Jedyne o czym musisz pamiętać, to dając cały wydech z kwasówki, jego długość po nagrzaniu się zwiększy mi na zimnym końcówka jest idealnie równo ze zderzakiem, a po nagrzaniu zaczyna wystawac jakieś 1-1,5cm
tomii620si napisał/a:
No chce pod ori puszkę aby stożek nie zbierał ciepłego powietrza.. Nie po to daje lepszy filtr aby ssał ciepłe powietrze + bandaże na kolektor ( i może kiedyś na turbo osłona ale drogie to, to może kiedyś)
ori puszka wcale taka super nie jest jest dość mała i sam filtr też rozmiarem nie grzeszy u siebie dałem proste odgrodzenie od komory silnika przez zime pewnie je wykoncze, plus małe manewry przy kol. ssącym i powinno być zimniej
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 25, 2013 23:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum