Wysłany: Czw Gru 12, 2013 18:06 [MG ZT-T]coś charczy przy predkości powyżej 150 km/h
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2003
Witam jestem tutaj szukałem coś na ten temat na forum ale nie znalazłem więc stawiam nowy post chodzi mi o to że dziś zauważyłem że auto powyżej 150km/h zaczyna coś charczeć podobnie jak by wycieraczka na suchej szybie szurała ale to nie to poniżej tej prędkości to nie występuje pomoże ktoś w zdiagnozowaniu
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 12, 2013 18:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
po co Ci link.Postaraj sie jak najlepiej wysuszyc podwazajac uszczelke w gornej czesci szyby i ewentualnie boki,bo tam najczesciej ja slychac.Podkaladajac np.zapalke,lub jakies drewienko wcisnijmiedzy szybe a uszczelke bezbarwny silikon,docisnij uszczelke i po sprawie.Najlepiej robic to w cieplym miejscu.Link gdzies jest,sam z niego korzystalem,ale trzeba szukac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum