Wysłany: Sob Lis 30, 2013 01:04 [R75]Problem z odpaleniem + inna dolegliwosc
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Mam taki problem, ze samochód niechce odpalać czy to na zimnym czy na ciepłym silniku chociaż zdarzy mu się nie marudzić i odpalić od kopa.problem zaczął się niedawno bo kilka dni temu najpierw po odpaleniu po kilku sek i po odpaleniu świateł przeważnie gasł.Dziś kiedy go odpaliłem oczywiście przy odpalaniu pomarudził 3 razy ale odpalił i ruszyłem ale po ujechaniu kilku kilometrów poczułem jakby coś go przymuliło i po naciśnięciu gazu słychać ze silnik wchodzi na obroty ale mocy 0 mogę mu kłaść do spodu a on jedzie jak mocno doładowany tir.Co to może być???
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lis 30, 2013 01:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Panowie moze to bedzie problem z wtryskiem w chwili obecnej u mnie sa takie objawy sciagnolem wezyki z wtryskow i na jednym tak jak by paliwo nie szlo na komore tylko sie cofalo.pozdrawiam
bylem na kompie i wyskoczyl blad p1260 cos z cisnieniem paliwa przed rampa paliwowa tak picala a drugi blad polaczenia CAN czy cos takiego co to moze byc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum