rudealis, z tyłu z tego co się orientuję i jak ja wymieniałem w R214i to nie da się wymienić samych łożysk, lecz trzeba całą piastę wymienić/kupić. Ja kupiłem Optimala za 270zł/szt. do R z ABS'em.
Owszem moze i padla ale nie doszukalem sie tematu z ta odpowiedzia.Padla odpowiedz rowniez na tematu typu,ubytek plynu,problem z plynem,dziwna maz,wywala plyn itp.Na te tematy nie widze zadnej interwencji ze strony moderatorow typu uzyj wyszukiwarki,byloooooooo,szukajjjjjjj.nie widze tylu tematow o lozyskach.
rudealis, piasta będzie pasować z R25/ZR ale przy zakupie musisz wziąć pod uwagę czy z tyłu dawca miał takie same hamulce jak Ty masz (tarcze/bębny) oraz czy jest ABS w samochodach
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Wto Gru 24, 2013 11:40
rudealis, szukaj piasty od hondy accord (bez ABS) cena jest powalająca ..... ok 150zł, a sam pierścień ABS jest elementem wymiennym w swoim R właśnie taka naprawę wykonałem
Cytat:
Owszem moze i padla ale nie doszukalem sie tematu z ta odpowiedzia.Padla odpowiedz rowniez na tematu typu,ubytek plynu,problem z plynem,dziwna maz,wywala plyn itp.Na te tematy nie widze zadnej interwencji ze strony moderatorow typu uzyj wyszukiwarki,byloooooooo,szukajjjjjjj.nie widze tylu tematow o lozyskach.
tak owszem odpowiedz padła i był podany nawet nr piasty wg GeParts czy jakos tak
edit 2 min wyszukiwaniaKLIK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum