No oby cała sprawa została rozwiązana w pozytywny sposób.. allegro czy nie, ja jak kupuje telefon to tylko i wyłącznie odbiór osobisty.. tak samo przy sprzedaży - właśnie by uniknąć takich sytuacji
no ale trzymam kciuki, pochwal się co kupiłeś
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 22, 2013 11:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No oby cała sprawa została rozwiązana w pozytywny sposób.. allegro czy nie, ja jak kupuje telefon to tylko i wyłącznie odbiór osobisty.. tak samo przy sprzedaży - właśnie by uniknąć takich sytuacji
we wtorek zakupilem telefon na allegro, kase wysłałem w środę a w czwartek kurier był u mnie. Nie ma reguły. To już trzeci mój telefon który kupiłem przez neta.
pytanie czy to w ogóle zadzwoniła pani sprzedająca telefon na tej aukcji... założę się że nie
Właśnie by zapobiec takim telefonom od osób postronnych utajone zostały nicki licytujących.
Osoba niebędąca sprzedającym nie pozna danych licytujących.
Więc o co się zakładamy dobryziomie
nie takie już rzeczy widziałem... na allegro działają dobrze zorganizowane małe grupki które koszą na prawdę duże pieniądze na takich przekrętach i nikt nie jest w stanie dobrać się im do D. Co lepsze allegro przymyka oko do puki pałaca prowizje ... poszukaj sobie w necie jest full tematów na ten temat a te ukrywanie nicków? nawet na youtube znajdziesz jak je sprawdzić
nie takie już rzeczy widziałem... na allegro działają dobrze zorganizowane małe grupki które koszą na prawdę duże pieniądze na takich przekrętach i nikt nie jest w stanie dobrać się im do D. Co lepsze allegro przymyka oko do puki pałaca prowizje ... poszukaj sobie w necie jest full tematów na ten temat a te ukrywanie nicków? nawet na youtube znajdziesz jak je sprawdzić
no ale to akurat idzie sprawdzic czy dane podane do przelewu w mailu pokrywaja sie z danymi wystawiajacego przedmiot. co nie zmienia faktu ze i tak nie ma potwierdzenia w postaci wygranej aukcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum