Sprawdz jednego ranka bez gazu a drugiego ranka z wcisniętym do spodu pedałem Zobaczysz rożnice Ktoś tam wcześniej pisał, ze informacje w artykule sa przestarzałe i nieaktualne hmmmm zasada dzialania diesla nie zmieniła sie od lat, diesle w naszych samochodach to konstrukcje dość stare co nie znaczy że złe, wrecz przeciwnie, to solidne jednostki i dodatkowo bardzo "czyste" Nie jeden wspolczesny silnik diesla moze pozazdrościc poziomu zanieczyszczenia spalin, naszym dieslom .... a co do wcisniecia gazu przed rozruchem to chyba nawet producen zaleca to robić w niskich temperaturach .
Ze lepiej to jestem pewien bo widze roznice u siebie , choc po opanowaniu kata wtrysku auto ogolnie lepiej teraz odpala ale z wcisnietym DO PODŁOGI pedałem - jeszcze lepiej odpala....oczywiscie jak tylko zaskoczy to pedał zwalniam tak ze nawet nie ma jakiegoś szarpnięcia z powodu gazu na max.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum