Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2002
Czy listwa oraz wtryski do wszystkich wersji 2,5 są jednakowe? Czy podejdą też od silnika 2,0?
Może ma ktoś z forumowiczów do sprzedania całą kompletną listwę wraz z uszczelkami i najlepiej z przewodem doprowadzajacym paliwo do listwy do modelu 2,5 190KM?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 07, 2014 15:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
moje sa w kolorze niebieskim. ale tak sobie własnie pomyslałem ze mam 5.. jeden mi pękł przy wyjmowaniu lub już był.a reszte powinienem miec bo mam drugi silnik.
moje sa w kolorze niebieskim. ale tak sobie własnie pomyslałem ze mam 5.. jeden mi pękł przy wyjmowaniu lub już był.a reszte powinienem miec bo mam drugi silnik.
Gdzieś mi się obiło, że niebieskie chyba nie pasują
Ale niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę.
niebieskie do 2,0 , a czarne do 2,5. Tak są dedykowane. A jak będą się zachowywały przy zamianie wtrysków tych silnikach to nie wiem, możliwe ze jakieś inne dawki paliwa czy coś.
Lepiej szukaj czarnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum