Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam mam taki problem. Podczas jazdy skrzynia biegów u mojego landrovera ciężko chodzi zaś gdy nie jest odpalony to chodzi tak jak powinna. Ktoś może wie jaka jest tego przyczyna? Z góry dziękuję za odpowiedź.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 13, 2013 11:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
siemka kolego ten mtf jaka ma lepkosc? ja mam 75/80 chyba, castrola podpisany marka land rover, moge wlac to do skrzyni ? i pwiedz jeszcze kolego ile tam wchodzi ? na opakowaniu jest napisane ze skrzynie biegów, reduktory itp
Nie kombinuj z lepkościami tylko kup olej o nazwie MTF94 i ten wlej skrzynia w tych autach nie chce dobrze działać na niczym innym. Wlałem kiedyś Texaco o dokładnie takich samych parametrach jak MTF i po kilku tys km zaczęły zgrzytać biegi wymieniłem na MTF94 i jak ręka odjął już ponad 40kkm
[ Dodano: Czw Sty 09, 2014 10:56 ]
Ten co masz to chyba do dyfra albo IRD jest
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum