Wysłany: Sob Sty 11, 2014 13:37 [R75] Zaślepka nadkola od żarówki
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Mam takie pytanie. Czy zaślepki z przednich nadkoli do żarówek są aż takie drogie? Na allegro cena to około 50zł. Jak dla mnie to dużo za takie coś.
A czy od Freelandera pasuje do R 75 ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sty 11, 2014 13:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kosaaro, nowej to nie bo drogo. Mówisz na szrocie czyli używka więc tak jak pisałem wyżej, allegro i wszystko koło 50zł. Jak np. jest cały 75 wystawiony na części to dzwonie i też mówią że z 40zł.
A tak osobiście pojechać na okoliczny szrot to rzadkość spotkać Roverka.
Pieta, jest okazja i właśnie czaję się na to i dlatego pytałem czy od Freelandera pasuje. 40zł z przesyłką też dużo jak na takie coś. Ale pomyślę jeszcze.
Samemu zrobić nic nie kosztuje. A piach cały czas tam leci..
Wolę zrobić z plastiku. Będzie twarde i wtedy będzie można ładnie do nadkola mocno przytulić np. opaskami tak aby nie było szczeliny a gdy woda będzie uderzała nie wchodziło do środa.
wyciągnij zaślepkę z drugiego nadkola i zrób szablon na kartonie a później wytnij z plastiku. ja tak zrobiłem i mam ten "języczek" i zrobiłem sobie też śrubkę tam gdzie oryginalna i ładnie mi to siedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum