Wysłany: Pią Sty 10, 2014 11:43 policyjne insygnie w Warszawie
ostatnio się pojawiły warszawie i "koszą" Uważajcie!!!
mnie dziabneli w jankach srebna rej WPR
na 8 zjazd do świateł przy IKEI okazuje się że tam jest teren zabudowany ograniczenie 50 8 punktów
a kolegę z pracy rąbneli w okolicach mińska czarna rej WM
wczoraj jechałem 7 w strone płońska też byli czarna WE....
bez CB strach jeździć
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sty 10, 2014 11:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Czasem ogladam Uwaga pirat i tam kierowcy często mówią, że nie wiedzieli ile można jechać.Kiedyś na Tvn Warszawa pokazywali sondę wśród kierowców z pytanie ile można jezdzić w Pl po autostradzie.Padały różne odpowiedzi
_________________ Był R 216 Gti, później R 600 SDI, a teraz Opel Vectra C
Albo dobre bylo sprawdanie znajomosci polozenia panstw w europie i miast w polsce. tak glupie odpoweidzi byly czasem ze nie wiadomo czy Ci ludzie tacy idioci czy to wszystko ustawione
Tia... Ostatnio czytałem jak lekarz, chyba z zespołu ratunkowego, opisywał, że widział jak pani zaczęła krzyczeć pieszego (pieszy miał zielone, a pani skręcała w prawo), którego potrąciła na pasach, że "ona miała zieloną strzałkę, a to znaczy, że miała bezwzględne pierwszeństwo", czy jakoś tak...
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
jak dopiero policja uswiadomila Ci ze tam jest 50 to jak Ty zdales prawo jazdy
może wcześniej nie zauważyłem tej tablicy....... ok sorki .... już zostałem ukarany przez policję ...ale i tu przyjmuję słowa krytyki ... - jak coś to również staram się jeździć przepisowo
fakt faktem ..insygnie jeżdżą i terzba mieć na baczności
lbo dobre bylo sprawdanie znajomosci polozenia panstw w europie i miast w polsce
Wpisz sobie na yt : Matura to bzdura.Można się naoglądać i nasłuchać.
Co do policji to ich obecność w żadnym aucie mnie nie zaskoczy.
Po Bemowie kiedyś ( nie wiem czy jeszcze ) krążyła 7mka, o której w pewnym poście wspominał maciej
Co do policji to ich obecność w żadnym aucie mnie nie zaskoczy.
w "drogówce" tej na t4 kiedys jezdzili vectra a na tylnych szybach mieli maty przyciemniajace takie dla dzieci w kwiatki. zatrzymali kolesia a on mowi ze widzial podejrzana vectre ale zmylily go kwiatki na szybie. a policjant na to: " a co policja nie moze miec kwiatkow na szybie"
Raz na obwodnicy Ostrowi Mazowieckiej widziałem Vectrę albo Mondeo z wielką pluszową papugą siedzącą na kamerze i monitorze od wideorejestratora, żeby nie było widać co to jest.
Ale zdradzały ich, prawie jak u Stirlitz'a, 3 antenki na dachu i mundury.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ja dodam - moim zdaniem skandaliczne zachowanie w Konstancinie Jeziornej. Poniewaz zakupiono przenosny fotoradar smietnik, to juz kazda droge wyjazdowa z konstancina obstawiono znakami fotoradar, czyli wnioskowac mozna, ze konstancin jest tak niebezpieczny, ze kazda droga jest tak mocno pilnowana...
czy tylko mi sie wydaje ze chodzi tylko o kase ? Dla naszego bezpieczenstwa !
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
czy tylko mi sie wydaje ze chodzi tylko o kase ? Dla naszego bezpieczenstwa !
To juz temat z serii "bez flaszki nie zaczynac".
A apropos radarow to w Poznaniu jest kilka stalych miejsc rowniez obstawionych znakami, ale zawsze dzien wczesniej w telewizji lokalnej informuja gdzie i w jakich godzinach beda "suszenia" przez straz miejska.
nie ogladam Tv, a poza tym chyba nei o to chodzi by bylo wolniej w jednym miejscu ?
Ma byc bezpiecznie, ale dla mnie to nie synonim slowa wolno, bo po to uzywamy aut, by szybciej sie przemieszczac. Tylko organizacja ruchu, swiatla, skrzyzowania, ma zapewnic bezpieczenstwo.
ZObaczymy, bo ja w Konstancinie wcale nie widuje wielu wypadkow, wiec tu o bezpieczenstwio srednio chodzi
dziwię się, że ktokolwiek jeszcze myśli o fotoradarach w kategorii podniesienia bezpieczeństwa
...No chyba, że znajduję się obok szkoły.
W Wawie na Górczewskiej ustawiony jest tylko w jedną strone-pod wiadukt.
Pewnego dnia zmienili stronę i zapewne zrobili sporo zdjęć, tym bardziej, że jest góreczka i można się napędzić
Na szczęscie przemyślałem sprawę, że mogą zmieniać stronę i nie dałem się złapać
Radiolki
Witek napewno ta insignia byla wpr? Zresztą srebrnych były chyba 2 w Polsce i zupełnie inny region
Ta twojego kolegi to Czarny opel insignia wm32713
MAZOWIECKIE
Warszawa • WF3297A beżowy fiat brava • WI90013 opel astra • WW832Y bordowy peugeot • BI1888E srebrne bmw • WU56323 biały volkswagen vento • WO03866 granatowa opel vectra • WU18469 biały mercedes • WL0436 niebieski motocykl bmw • WI0999H granatowa skoda octavia • WL69738 czerwony opel vectra • WI90674 szary opel vectra • WW9718R czarne volvo • WW1824F granatowy ford mondeo • WI2333F śliwkowy ford mondeo • WN81625 granatowy volkswagen passat • WW7428A szary ford mondeo • WB87451 zielony ford mondeo • WL28004 czarny ford mondeo • WI90744 srebrny ford mondeo • WI90107 zielony ford mondeo • WPR72KA srebrna skoda octavia • WL28052 srebrny opel vectra • WL28046 niebieski ford mondeo • WI90571 złoty opel vectra • WW5283V czarna kia • WL28049 srebrny opel vectra • WL28045 granatowy ford mondeo • WND006Y grafitowy volkswagen passat • WK1584 niebieska honda • WX10420 zielony ford mondeo • WI90745 złoty opel vectra • WPR98GP niebieski volkswagen passat • WD6183 niebieski bmw motocykl • WWLCL46 zielony opel vectra • WK02534 bordowy opel vectra • WI90754 piaskowy opel vectra • WL0436 motocykl bmw • WZ80742 grafitowy volkswagen passat • WW5283V czarny ford mondeo • WNDY006 grafitowy volkswagen passat • WL28053 srebrny opel vectra • WT62609 peugeot 307 • WZ20846 turkusowy volkswagen passat • WE575CW granatowy ford mondeo • WE595CW czarny ford focus
Co do WE to większosc to itd
Inspekcji Transportu Drogowego:
Nr rejestracyjny - marka - kolor - delegatura - siedziba delegatury
WE 574CW - Ford Mondeo - granatowy - Delegatura Południowo-zachodnia - Wrocław WE 575CW - Ford Mondeo - granatowy - Centrum Automatycznego Nadzoru nad Ruchem Drogowym -Warszawa WE 576CW - Ford Mondeo - czarny - Delegatura Północna - Bydgoszcz WE 577CW - Ford Mondeo - srebrny - Delegatura Wielkopolska - Poznań WE 578CW - Ford Mondeo - czarny - Delegatura Śląska - Katowice WE 579CW - Ford Mondeo - czarny - Delegatura Wschodnia - Lublin WE 580CW - Ford Focus - srebrny - Delegatura Północno-zachodnia - Gorzów Wielkopolski WE 581CW - Ford Focus - granatowy - Delegatura Wielkopolska - Poznań WE 582CW - Ford Focus - czarny - Delegatura Północno-wschodnia - Białystok WE 583CW - Ford Focus - srebrny - Delegatura Południowo-zachodnia - Wrocław WE 584CW - Ford Focus - srebrny - Delegatura Północna - Bydgoszcz WE 585CW - Ford Focus - czarny - Delegatura Śląska -Katowice WE 586CW - Ford Focus - granatowy - Delegatura Wschodnia - Lublin WE 587CW - Ford Focus - srebrny - Delegatura Centralna - Łódź WE 588CW - Ford Focus - czarny - Delegatura Południowo-wschodnia - Rzeszów WE 589CW - Ford Focus - granatowy - Delegatura Południowa - Kraków WE 590CW - Ford Mondeo - srebrny - Delegatura Centralna - Łódź WE 591CW - Ford Mondeo - srebrny - Delegatura Północno-zachodnia - Gorzów Wielkopolski WE 592CW - Ford Mondeo - czarny - Delegatura Północno-wschodnia - Białystok WE 593CW - Ford Mondeo - srebrny - Delegatura Południowa - Kraków WE 594CW - Ford Mondeo - czarny - Delegatura Południowo-wschodnia - Rzeszów WE 595CW - Ford Focus - czarny - Centrum Automatycznego Nadzoru nad Ruchem Drogowym -Warszawa WE 214EC - Peugeot Partner - oznakowany żółty -Delegatura Południowo-wschodnia - Rzeszów WE 215EC - Peugeot Partner - oznakowany żółty -Centrum Automatycznego Nadzoru nad Ruchem Drogowym - Warszawa WE 216EC - Peugeot Partner - oznakowany żółty -Delegatura Północna - Bydgoszcz
Fordy Mondeo są sedanami, a Focusy to kombi.
Witek napewno ta insignia byla wpr? Zresztą srebrnych były chyba 2 w Polsce i zupełnie inny region
jak mnie zatrzymali to nie oglądałem ich rej ....ale później chyba ich widziałem w Sietrzeni jak zatrzymali następnego i chyba była ta sama WPR ...
możliwe że to taka jak ta która asystowała przy tym wypadku:
nie wiem co daje wypisanie wszystkich tablic rejestracyjnych. chyba nikt nie zapamieta i nie bedzie kazdego samochodu po drodze sprawdzal wedlug listy.
jak dla mnie jedyny dobry sposob to ten ktory podal maciej. 3 antenki, itd tez wlasnie po tym latwo poznac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum