Witam planuje obnizyc swojego rowerka i mam pytanie bo podobno zawias w R25 ZR jest nizszy prawda to?? Jesli tak to ile siada w seryjnej 25 1.4 16v ? A moze z innego rowerka pasuje jakis zawias?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 24, 2013 01:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 235 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pon Wrz 30, 2013 11:44
Też chciałem obniżyć nieco auto i szukam zawiasu od ZR-a.
Pytanie czy do iDT podejdą amory tylko z wersji iDT i czy jest jakaś różnica pomiędzy zawieszeniem w poliftach i przedliftach?
Bo z tego co czytałem na forum do diesli zawias na podmianę tylko od diesli, mam jeden na oku od iDT, ale jest to polift, a nie chciałbym wtopić kasy na daremnie.
Różnią się amortyzatory ( mocowania ) z MG ZR 160 a ZR w diesla Wydawało mi się, że są identyczne ( widzialem przez chwile) i róznica była widoczna na spręzynach. Ktoś wie jakie to są różnice ?
Pomógł: 5 razy Dołączył: 17 Lis 2012 Posty: 235 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Pią Sty 17, 2014 18:22
Czyli jeżeli dobrze liczę 900 PLN-ów za komplet zawieszenia amory + sprężyny na przód i tył to chyba nie jest aż tak bardzo drogo za nówki ?
Wiadomo mogłoby być taniej, ale tragedii nie ma IMO.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum