Wysłany: Nie Lut 09, 2014 12:41 [R-75] Jak uruchomić rave
Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam wszystkich!
W zakładce pliki do pobrania, przydatne programy jest między innymi rave-100-800-mgf.iso.
Pobrałem iso, wypaliłem płytkę bez problemów ale nie mogę jej uruchomić, pozostałe dwie płyty śmigają super. Może mi ktoś podpowie jak to zrobić? Przestawianie daty nic nie daje.
[ Dodano: Nie Lut 09, 2014 12:41 ]
Zmarnowałem już drugą płytę, ale program do wypalania pokazuje mi niezgodność w wielkości pliku iso i czy mimo to nagrywać, gdy każę nagrywać to nagra bez problemów ale nie chce odtworzyć. Program do wypalania podaje że plik iso powinien mieć 531,4 MB a w rzeczywistości po ściągnięciu jest 531,1 MB. Może by to moderator sprawdził o co tu chodzi?
_________________ Od 1996 roku Rover 416 Si
Od 2016 roku Rover 25 Lift
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 09, 2014 12:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziękuję Wam za dobre rady, naprowadziły mnie one na dobrą drogę. Plik iso rozpakowałem programem PowerArchiver do katalogu na dysku D i z tego katalogu odpalił się bez przestawiania daty. Potem nagrałem to sobie na CDR, no i z płyty już nie chce ruszyć, nawet po przestawieniu daty. Jak to ugryźć żeby ruszał z płyty?
_________________ Od 1996 roku Rover 416 Si
Od 2016 roku Rover 25 Lift
chyba się nie da ale jak już działa to się ciesz zrób kopie 500 mb na dysku to chyba nie problem ? a jak by miało śmigać z płytki to zawsze męczysz tym napęd
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Masz jakąś inną wersję rave. Ja mam swoją z chomika i tam trzeba datę przestawić.
Rover 25 45 75 Tourer - MG ZR ZT ZTT ZS MG TF - All Manuals.iso. Ta wersja ma 671mb.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum