ale przecież przy wymianie sprzęgła tych uszczelniaczy wcale nie będzie miał bardziej na wierzchu niż co dzień... no może poza oringiem impulsatora. Co do oleju to sie zgadzam.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lut 25, 2014 22:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No mi przy wymianie sprzęgła wyciągali skrzynię. Więc jak nie ma wszystkiego na wierzchu? Od razu powiedzieli, aby wymienić uszczelniacze półosi, wybieraka i impulsatora gdyż mają już wszystko na wierzchu.
W większości warsztatów wyciągają z tego, co się dowiedziałem. Mówili, że można wymienić sprzęgło odsuwając skrzynię , ale to więcej roboty i ( cytuję) ... samemu sobie utrudniane życia... .
A wiecie może od jakiego innego modelu pasuje uszczelniacz wybierka i impulsatora bo jutro mam zawieźć roverka do mechanika i chciałbym mieć już wcześniej wszystkie uszczelniacze a nie dopiero żeby po odkręceniu dobierać i tracić przez to czas. Chyba ze znacie i mi napiszecie wymiary tych uszczelniaczy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum