Pomógł: 16 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 920 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie Cze 28, 2009 23:24
Tak, jednak zdecydowalem sie zrobic hak samodzielnie, od podstaw Przepraszam, ze nie odpisalem. Kilka godzin, migomat, profil kwadratowy, 2 kątowniki, kula flanszowa i jest git. Koszt - 60zl. Trzyma sie nieziemsko. Nawet tabliczke z homologacja mam. Teraz tylko elektryka i na przeglad.
Ja podjechałem do warsztatu powiedzialem że chce zamontowac hak... podałem rodzaj auta,rok produkcji a gościu mi powiedział nowy hak+montaż+papiery z homologacji i założenia haku 320zł jeszcze w ten sam dzien podjechałem na stacje diagnostyczną diagnosta tylko wszedł pod auto zapytał się firma robiła powiedziałem tak firma dałem mu papiery a on to niema co sprawdzac pieczątke dał i gitara...miałem mozliwości samemu zamontować hak ale poco się brudzic i myślec co do czego przykręcic lepiej dac te 100 zł wiecej i mieć porządna robote wykonaną niż potem patrzeć czy jeszcze za nami ciągniemy tą przyczepke czy juz nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum