polerka klosza z zewnętrznej strony, od środka klosz nie jest gładki i nie da sie spolerować, żeby nadal spełniał swoją funkcję w obecnej formie, jak jest żólty od środka lub odbłyśniki w lampie to raczej wymiana
Myślałem o zwykłym przeczyszczeniu lampy od środka, oczywiście jeżeli by się dała rozłożyć, ale podejrzewam, że takich nie ma. Przyglądnę się czy to nie złudzenie, że lampa brudna jest od środka. Skoro Ty mówisz, że ten typ tak ma, to może mi się zdaje i piszę głupoty.
Przypomniał mi się kawał:
Student i studentka medycyny zdają egzamin.
- Drodzy Państwo, moje pytanie jest proste - chciałem Państwa zapytać czy męski narząd rozrodczy - penis - zbudowany jest z tkanki kostnej czy mięśniowej
- Kostnej - odpowiada studentka
- Oczywiście z tkanki mieśniowej Panie profesorze
- Wynik jest taki drodzy Państwo - Pan zdał, a Pani się zdawało.
Ostatnio zmieniony przez redbaron Pon Mar 10, 2014 08:40, w całości zmieniany 1 raz
Tu chyba powinna paść odpowiedź "mięśniowej". Przynajmniej ja w takiej formie to znałem
Oczywiście Ha ha ha ha. Jasne mięśniowej - dzięki za podpowiedź.
[ Dodano: Pon Mar 10, 2014 08:43 ]
a MaReK widziałem dziś takiego MG jak Twój - identyczny - przynajmniej kolor - niedaleko mojej pracy. Ale to Wola nie Mokotów więc pewnie nie Ty.
No bo jeździ taki! Kiedyś był na Mokotowie (potem był na sprzedaż), a później go widziałem na Tarchominie.. Tylko tamten to bieda i mocy nie ma
Mój jest special edition... ma piękną dziarę na lewym boku
Gadanie Mam nadzieje, że kiedyś pokażesz.
[ Dodano: Pon Mar 10, 2014 13:40 ]
A i dziś kolejny raz zostałem pozytywnie zaskoczony. Nie wiem jak w pozostałych rejonach naszego pięknego kraju, ale w Warszawie o 6:45 trzeba było szybkę drapać. W każdym razie, gdy przekręciłem kluczyk w stacyjce Rovie poinformował mnie wyświetlając na chwilę stosowny znaczek na konsoli centralnej informujący o uruchomieniu kontroli trakcji. Czy moje rozumowanie jest właściwe ? Mrozik, będzie ślisko więc ja Cię będę wspierał ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum