Wysłany: Sro Mar 12, 2014 11:07 [R414]problem z pilotem
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Hej wszystkim.
Mam taki problem z pilotem do mojego auta. Chciałam wymienić baterię i pilot przestał działać :-( robiłam tak jak trzeba do zaprogramowania pilota ale on jakby zdechł! Nie reaguje na otwórz /zamknij, immo też go nie łapie. Nie wiem już co mam robić :-( dodam, że kontrolka w drzwiach czasami mryga, ale też potrafi nie mrygać. Mam drugiego pilota, jest on już sfatygowany i też nie łapie, czasami muszę stać przy aucie kilkanaście minut żeby go zamknąć lub otworzyć czy ta kontrolka ma coś wspólnego z tym że pilot nie łapie? No i czy da radę samemu zaprogramować samemu pilota? Pomijając instrukcje, które mówią, że trzeba nacisnąć guzik zamykania 4 razy, bo to nie pomaga. Z góry dziekuję za odpowiedzi
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 12, 2014 11:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wciskalam ten guzik więcej niż 50 razy :-( ten pilot działał jak chciał tak jak ten stary, dlatego myślałam, że jak wymienię baterię to będzie dobrze a tu guzik
Jeśli ten drugi jeszcze jakoś działa (i możesz odpalić samochód), to kupuj na Allegro jakiś używany (albo i dwa) i je sobie doprogramujesz w britishcars.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum