Wysłany: Pią Mar 14, 2014 12:51 [R25] wymiana świec ... tylko na jakie ??
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2000
Witajcie jestem na etapie wymiany świec w R25 i tu kolejna niespodzianka mianowicie wszędzie w sklepach mi mówią że muszą być platynowe koszt jednej sztuki ok 30 do nawet 80zł za sztuke 0.o powiedzcie mi jakie inne moge włożyć świece .
_________________ Pasja - to coś, co pomaga Nam uciec od codzienności, coś co pozwala Nam wyzwolić z
siebie emocje, stać się prawdziwym sobą...
SPAMU¦
Wysłany: Pią Mar 14, 2014 12:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
A chodzi to na Win7?
Ja mam autodatę 3.17 PL ale chodzi to tylko na XP i nie wiem, z którego jest roku. I powiedz mi jeszcze czy jest coś w niej więcej niż w RAVE? Chodzi mi tylko o MG i ROVER
Pitbull89 wepchać ci chcieli pewnie irydowe, które dedykują przeważnie do układów zapłonowych na cewkach:D Śpiewali cene mi 50zł/szt, a po wymianie zdań nagle znalazł mi Bosha za 13zł/szt I mój roverek śmiga aż miło na zwykłych Boshach:D
_________________ Był 620Si 96' 131KM+LPG -> Jest R25 01' 103KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum