Zerknijcie na ostatnie zdjęcie. Dla mnie zaskoczenie. Nigdy i nigdzie nie spotkałem się z klimatronikiem w r600. Aż musiałem podesłać Wam link.
Ciekawi mnie czy to dokładane jakieś webasto, czy klima, a może jednak oryginalny klimatronik.
Nie mam nic wspólnego ze sprzedażą auta .
Pozdr.
_________________ był R600 sDI potem R416 lpg potem R600 lpg
teraz służbowa beemka
SPAMU¦
Wysłany: Nie Mar 30, 2014 21:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Opłacalność...
Stoi za 2600 ... Może urwiesz kilka stówek ale sprowadzenie tego auta do domu też bedzie kosztować..
Także jak nie zejdziesz z tej ceny to jest 3000zł..
Teraz przekładasz u siebie klimatornic..
Ty masz klimatronik i drugiego R na podwórku i albo zostawisz go sobie na części (szyby lampy itd sa jakby nie było drogie), skóry masz więc te opchniesz za jakieś 600zł (jak coś to biore górną część deski rozdzielczej z zaślepką SRS bo potrzebuje beżową hahaha) itd..
Z drugiej strony możesz poprzekładać graty ze swojego do tego i go sprzedać dalej.. To nie BMW. Tu po vinie nikt nie doczyta, że tam powinien być klimatronik i może komuś tego bitego wafla wepchniesz za kase porównywalną z ceną na aukcji ( o ile ktoś bedzie chciał kupić tak bite auto i nie sprzedawaj nikomu z forum)
3. części - jak Ci coś padnie w tym to co ? Może być tak, że wszystko pasuję z innego klimatroniku np. w R400 a reszta to części dajmy uniwerslane typu uszczelki itd ale może być też tak, że lipa totalna i jak walnie Ci coś to zostaniesz bez klimy i bedziesz mógł się nacieszyć wyświetlaczem przy 50*C w aucie
o kurde.. a teraz to mi zadałeś ćwieka .. Co to jest o.O
chyba się zainteresuje ^^
Tylko pytanie czy nie potrzeba czegoś jeszcze aby to działało..
Bo tutaj nie widze miejsca gdzie jest czujnik temperatury który jest niezbędny dla poprawności działania klimatroniku
Taka bardziej zautomatyzowana klimatyzacja manualna - czyli zamiast suwaczka, przyciski niż klimatronik
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum