Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Hej
nie potrafię znaleźć odpowiednich spinek do auta.
Proponuje, żebyście wpisywali tutaj zamienniki nr OEM
Poszukuje spinek to boczków tylnych
Mój rover jest 3 drzwiowy
i w katalogu romix'a nic nie znalazłem podobnego, no może jedna od forda.
Zna ktoś nr tych spinek ?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Kwi 07, 2014 21:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja brałem do wymiaru otworów w blasze minimalnie większe i wzór w miare podobny do orginalnych i pasowały aczkolwiek jakość na jedno zapiecie
Dokladnie teraz nie pamietam jaki wymiar mialy bo to z rok temu bralem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Wto Kwi 08, 2014 22:18
Przecież ta oryginalna to nie jest ta..
Zupełnie inaczej wygląda do tylnych boczków, chyba że jest tam jeszcze jakaś spinka, której nie widziałem, bardziej podobna jest ta z linku we wcześniejszym poście, tylko te 2 krążki są cieniutkie i blisko siebie.
Miałem kupywane już 3 rodzaje boczków za każdym razem były inne spinki więc mało osób wie jakie powinny być ale większość ma te co harry wysłał w 2 linku te niebieskie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 14 Maj 2013 Posty: 1000 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 08:07
Kurde no te z drugiego linka niebieskie mają za duży odstęp między środkowym krążkiem a tym od wewnętrznej. Nie wiem jak to pasuje :O Ja też takie kupiłem na próbę i boczek nie chce się docisnąć;/ Trochę wisi i skrzypi
te niebieskie to oryginalne do boczków drzwi są
ja szukam do boczków, ale z tyłu do karoserii
no i tych do drzwi też
nitek44 [Usunięty]
Wysłany: Sob Kwi 12, 2014 19:20
Rozbierałem drzwi i musiałem wymienić niektóre z tych spinek i kupiłem coś takiego jak ta biała którą wstawiłeś
zamiast tej http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-EYC101270 i generalnie pasowała, z tym że był mały luz który wyeliminowałem za pomocą kleju z pistoletu.
Można gdzieś kupić je na allegro? bo romix w kulki sobie leci.
potrzebuje też do tapicerki pokrywy silnika, ktos sie orientuje jakie spinki są tam potrzebne?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum