Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam
Pod maską koło pompy absu jest takie czarne pudełeczko z 2 kablami. Jeden wychodzi ze ściany grodziowej i wchodzi do pudełeczka a drugi nie jest do niczego podłączony (a powinien być?). Nie mam pojęcia od czego są te kable. Wie ktoś?
To raczej nie jest fabryczne rozwiązanie u mnie takiego czegoś nie ma. Wydaje mi się, że ta pierwsza szara złączka (obok tego czarnego pudełka) jest od grzania świec żarowych. W moim jest innego koloru kabel tylko, ale wydaje mi się, że tutaj ktoś coś modził
gosmic87, Sprawdź gdzie idzie ten koniec za tą ścianą grodziową... Wygląda to tak jakby był to bezpiecznik...możliwe, że to co nie jest podłączone (powinno iść na plus do akumulatora), a drugi koniec przypuszczam, że do wzmacniacza lub czegoś innego co potrzebuje tak dużego przekroju kabla.
gosmic87, Sprawdź gdzie idzie ten koniec za tą ścianą grodziową... Wygląda to tak jakby był to bezpiecznik...możliwe, że to co nie jest podłączone (powinno iść na plus do akumulatora), a drugi koniec przypuszczam, że do wzmacniacza lub czegoś innego co potrzebuje tak dużego przekroju kabla.
O właśnie ! Sprawdziłem i taki sam kabel biegł do bagażnika. Pewnie był tam kiedyś wzmacniacz. Czyli sprawa rozwiązana. Mogę to wszystko wywalić. Dziękuję
Wzmaka w bagażniku nie ma. Tylko kupa kabli tam była. Standardowe nagłośnienie w zupełności mi wystarczy. W przednich drzwiach tylko wymieniam głośniki bo są zajechane.
gosmic87, ciesze się, że mogłem pomóc. Ja też kiedyś miałem taką partyzantkę zrobioną tylko że u mnie poprzedni właściciel puscił podwójnie kabel 2,5kw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum